Christer Liminka ny Marknadschef på Inission Pajala

Christer Liminka är sedan i början av oktober ett nytt tillskott på säljsidan hos Inission Pajala. Innan han anslöt sig till Inission jobbade han som Marknadschef på Krekula & Lauri Såg AB, Pajalas största sågverk, sedan 18 år tillbaka. Christer är uppväxt i trakterna runt Pajala och som många andra flyttade han därifrån för att vidga sina vyer. Men det blev inte långvarigt. Han studerade trä- och produktionsteknik flyttade sedan tillbaka Pajala.

Hur hamnade du på Inission Pajala?
– Jag känner Leif Pekkari (Managing Director Inission Pajala) sedan tidigare. En dag frågade han mig hur jag ställer mig till att bli deras nya säljare. Att byta från skog till elektronik skulle bli en rejäl utmaning men det lät för spännande för att tacka nej till. Säljare är en roll jag känner mig mycket bekväm i och jag har totalt 15 års erfarenhet. Dessutom hoppar jag inte på något utan tron på att jag kan tillföra. I grunden är det samma sak, det är bara nya termer och produkter. Nu känner jag mig sporrad att snabbt sätta mig in i branschen.

Vad är dina första intryck efter ca tre veckor på Inission?
– Det är mycket att lära men det känns inspirerande. Man känner att engagemanget i fabriken är stort och det smittar av sig. En detalj jag är särskilt imponerad av är de dagliga morgonmötena. De är snabba, effektiva och gör det lätt för alla att få en överblick av vad som behöver göras i fabriken och vad man ska fokusera på. Dessutom känner jag redan att kommunikationen mellan mig och kollegan Jörgen fungerar utmärkt. Det är högt i tak och jag får bra feedback.

Vad är dina bästa egenskaper du tar med dig till jobbet?
– Jag är driftig och tar gärna initiativ. Dessutom är jag en person som ser till att genomföra projekten som jag påbörjat.

Vad har du för intressen vid sidan av jobbet?
– Jag umgås med familjen, reser, jagar, fiskar, bygger, åker skidor både längden och utför. Provar även hinna med släkt och vänner.

Tack Christer och lycka till!


För mer info kontakta:
Christer Liminka
Marknadschef
christer.liminka@inission.com
072-45 09 513