Inission Munkfors AB söker Ekonomichef

Ort: Munkfors
Sista ansökningsdag: 25 maj
Ansök via: www.testhuset.com

Inissions verksamhet kan spåras ända tillbaks till sjuttiotalet då bolaget startade som legotillverkare. Under åren har verksamheten växt bl a via förvärv och 2011 bytte bolagen namn och samlades under det gemensamma varumärket Inission – branschens första totalleverantör av tjänster inom elektroniktillverkning. Koncernen börsnoterades 2015 och är entreprenörsdrivet, lönsamt och expansivt.

Nu söker vi dig som vill ingå i vårt team som ekonomichef på vår enhet i Munkfors. I ditt nya arbete kommer du att ha en viktig roll i att utveckla och effektivisera verksamheten.

Som ekonomichef på Inission ansvarar du för företagets ekonomifunktion. Tjänsten innefattar också Controller-arbete som att ta fram relevanta rapporter och göra analyser för den löpande verksamheten samt stötta styrelse och företagsledning i strategiska frågor.

Du kommer även att ansvara för den löpande verksamheten på ekonomiavdelningen och dess personal samt för bolagets samtliga ekonomiska rapporter, budgetar och bokslut. Du leder även budgetarbetet och ansvarar för den finansiella planeringen samt har externa kontakter med bank, kunder och leverantörer.

Förutom direkt ansvar för dina ekonomikollegor innehåller rollen också visst övergripande personalansvar.

Du är civilekonom med några års erfarenhet inom ekonomiområdet.

Du rapporterar till VD och ingår i ledningsgruppen. Därför är erfarenhet av arbete i ledningsgrupp meriterande.

Som person är du samarbetsinriktad samt metodisk med ett strategiskt tänk. Du vill uppnå resultat och motiveras av problemlösning. Du har ett starkt affärsintresse och kan både vara grundlig med detaljer samtidigt som du ser den stora bilden. Erfarenhet från branschen och affärssystemet Monitor är meriterande.

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete i en börsnoterad koncern som ger dig stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling. Du kommer även att ha utvecklande kontakter och kunskapsutbyte med dina kollegor på våra andra enheter inom koncernen.

I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Niklas Sandegård på 0703 28 84 44 eller Bengt Libäck på 0705 94 72 77.

Välkommen med din ansökan på www.testhuset.com senast den 25 maj.