Inission Munkfors söker personal på flera positioner

Inission är en lönsam totalleverantör av skräddarsydda tillverknings- och logistiktjänster inom avancerad industriteknik. Inission utvecklar och tillverkar kompletta lösningar och komponenter för medicinteknik, fordonsindustri, mätinstrument, marin samt styr och reglerteknik. Bolaget har sitt huvudkontor i Karlstad med dotterbolag i Stockholm, Borås, Munkfors, Pajala, Malmö, Tallinn, Trondheim och även ett säljbolag i Köpenhamn. Inission omsätter ca 900 mkr och har ca 425 anställda. Inission är noterat på Nasdaq First North.

Just nu söker Inission i Munkfors:

Key Account Manager

Är du självständig och målfokuserad och söker nya utmaningar som Key Account Manager? Nu har du chansen att ha en central roll i Inission Munkfors AB tillväxtresa!

Som KAM på Inission Munkfors AB kommer du att att utveckla såväl befintliga som nya affärer i nära relation med kunder. Du kommer att med kunder driva gemensamma utvecklingsprojekt och samtidigt säkerställa högsta kundnöjdhet. Tjänsten innebär även utveckling av vårt erbjudande av produkter/tjänster samt att delta i företagets utveckling av NPI-process och andra säljrelaterade processer.

Du kommer att upprätta strategiska säljplaner och försäljningsbudget för kunduppdrag samt mäta och följa upp utvecklingen för våra kunduppdrag mot uppställda mål. Nykundsbearbetning, införsäljning samt offertframtagning ingår även i tjänsten.

För att lyckas i rollen som KAM hos oss har du en teknisk bakgrund med förståelse för tillverkningsindustrin. Du bör ha en utbildning inom teknik på högskolenivå eller liknande kunskaper förvärvade på annat sätt. Vi ser att du har erfarenheter av försäljning av komplexa tjänster samt drivs av att göra affärer och vara en del av en process som hittar ända fram till hjärtat hos kunden. Du tar ansvar för att kundens lösningar blir de bästa möjliga. Erfarenhet från elektronikindustrin, Monitor samt arbete med Lean ser vi som meriterande.

Du är serviceinriktad, lyhörd och har lätt för att samarbeta. Din positiva attityd, ödmjukhet och ditt fokus på gemensamma mål gör dig till en lagspelare och stolt representant för Inission ute hos kund.

För att söka tjänsten gå in här

Produktionstekniker

Här är tjänsten för dig som har problemlösning som drivkraft och ett innovativt tänkande!  Som Produktionstekniker hos Inission Munkfors AB är dessa egenskaper en förutsättning och en förmåga du kommer att få chansen att använda och utveckla.

I rollen som Produktionstekniker kommer du att jobba med utveckling och förbättring av våra processer där du fungerar som ett stöd för produktionen. Det innebär bl.a. att driva kundprojekt, offertarbete och investeringsutredningar. Du kommer också att driva interna förbättringsprojekt och delta i löpande produktionstekniskt arbete. Ditt starka intresse för att ständigt driva förbättringar inom såväl automatiserad som manuell produktion gör dig till en stor tillgång för oss.

Vi ser att du har erfarenhet från liknande tjänster och god teknisk kompetens. Du trivs i en arbetsmiljö med flera parallella projekt, såväl internt som externt och du driver dina projekt självständigt framåt. Att utveckla och förbättra processer och rutiner är något du motiveras av och du har lätt för att samarbeta i utvecklingsarbetet. Erfarenhet från projektledning, produktionstekniskt arbete, Lean och arbete i Monitor ser vi som meriterande.

Som person är du utåtriktad och resultatorienterad med god kommunikativ förmåga. Du är lyhörd och skapar förtroende hos våra kunder vilket resulterar i långa välmående kundrelationer. Din positiva attityd, ödmjukhet och ditt fokus på gemensamma mål gör dig till en lagspelare och stolt representant för Inission ute hos kund.

För att söka tjänsten gå in här

Strategisk inköpare

Är du en Inköpare som drivs av ständig förbättring samt har ett starkt intresse för affärer? Välkommen till Inission Munkfors AB och en tjänst med utvecklings- och förbättringsfokus.

Som strategisk inköpare hos Inission Munkfors AB kommer du att få arbeta med inköpsfrågor på ett såväl strategiskt som operativ nivå. Du har ett starkt intresse för affärer och du drivs av att ständigt förbättra våra inköpspriser, leveransvillkor, leveranskvalité och vår lagerhållning. En av dina styrkor är att du har en förmåga att lyfta på huvudet och arbeta strategiskt.

Du har en utbildning inom ekonomi eller teknik alternativt lång erfarenhet av operativt och strategiskt inköpsarbete, gärna inom tillverkningsindustrin. Erfarenhet från elektronikindustrin, arbete med Lean samt arbete i Monitor ser vi som meriterande.

Då tjänsten innebär mycket samarbeten, både internt och externt, är du serviceinriktad och har en god samarbetsförmåga. Du är kommunikativ och drivs av att jobba mot gemensamma uppsatta mål. Du har ett strukturerat arbetssätt samt en positiv attityd och ödmjukhet inställning till arbetet.

För att söka tjänsten gå in här

I rekryteringen av Key Account Manager, Produktionstekniker och Strategisk inköpare samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på 070 594 72 77 eller Sofie Gustavsson på 070 291 78 83. Välkommen med din ansökan senast 10 mars 2019.

Ytmonteringsoperatörer

Dina arbetsuppgifterna blir att hantera material, ladda material, köra ytmonteringsmaskiner, avsyning, handlödning mm. Vi söker medarbetare som vill arbeta i grupp då vi går skift på ytmaskinerna. Din bakgrund bör vara el/elektronik, maskinkunskap och med ett stort intresse av elektronik och teknik. Du bör också ha viss datorvana. Du har lätt för att samarbeta, vara noggrann och ha en god servicekänsla. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande. I arbetet ingår skiftarbete.

Goda kunskaper i såväl tal som skrift i svenska är ett krav. Minst 3 årig gymnasieutbildning.

Meriterande: Kretskortsmontering, Lödcertifikat, Avsyning, Skift

Sista ansökningsdag 2019-03-10

Välkommen med din ansökan, märk ansökan med Ytmonteringsoperatör och bifoga CV och personligt brev. Ansökan skickas via e-post till produktionschef christer.olsson@inission.com

Elektronikmontörer

Arbetsuppgifterna består av: elektronikmontering och lödning. Du bör ha lätt för att samarbeta, vara noggrann och ha en god servicekänsla. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande.

Goda kunskaper i såväl tal som skrift i svenska är ett krav. Minst 3 årig gymnasieutbildning.

Meriterande: Kompetens Lödcertifikat

Sista ansökningsdag: 2019-03-10

Välkommen med din ansökan, märk ansökan med Elektronikmontör och bifoga CV och personligt brev. Ansökan skickas via e-post till produktionschef christer.olsson@inission.com

Provningstekniker

Arbetsuppgifterna består av: Test, felsökning, reparation lödning och montering. Du bör ha lätt för att samarbeta, vara noggrann och ha en god servicekänsla. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande.

Goda kunskaper i såväl tal som skrift i svenska och engelska är ett krav. Minst 3 årig gymnasieutbildning inom elektronik.

Meriterande: Lödcertifikat, Elektronikmontering

Sista ansökningsdag: 2019-03-10

Välkommen med din ansökan, märk ansökan med Provningstekniker och bifoga CV och personligt brev. Ansökan skickas via e-post till produktionschef christer.olsson@inission.com