Inission Munkfors söker Produktionstekniker

Inission är en lönsam totalleverantör av skräddarsydda tillverknings- och logistiktjänster inom avancerad industrielektronik. Inission utvecklar och tillverkar kompletta lösningar och komponenter för medicinteknik, fordonsindustri, mätinstrument, marin samt styr- och reglerteknik. Bolaget har verksamhet i Stockholm, Borås, Munkfors, Pajala, Malmö, Tallinn och även säljbolag i Köpenhamn. Inission omsätter ca 700 MSEK och har ca 350 anställda. Inission är noterat på Nasdaq First North.

Kvalifikationer

Som produktionstekniker hos oss vill vi att Du har ett starkt intresse för att ständigt driva förbättringar inom såväl automatiserad som manuell produktion.

Problemlösning är din drivkraft och ett innovativt tänkande är en förutsättning och en förmåga Du kommer att få chansen att använda och utveckla.

Du kommer att vara ett stöd för produktionen och Du arbetar med utveckling och förbättringar av processer. Det innebär bl.a. att driva kundprojekt, offertarbete och investeringsutredningar. Du kommer också att driva interna förbättringsprojekt och delta i löpande produktionstekniskt arbete.

Du som söker har stark drivkraft, är utåtriktad och har god förmåga att arbeta med flera parallella projekt, såväl internt som externt. Förutom en god teknisk kompetens, krävs förmåga att vara lyhörd och att kunna skapa förtroende hos kunder och andra intressenter. Då Du arbetar intensivt med både kunder och medarbetare krävs att du har en god kommunikativ förmåga och är resultatorienterad.

Du har lätt för att samarbeta, arbeta i grupp men också självständigt och se det som utmaning att utveckla och förbättra processer och rutiner. Våra medarbetare är vår största tillgång i relationen med kunderna. Därför är det viktigt att vi förstår att jobba långsiktigt tillsammans med dem för att uppnå bästa resultat

Vi tror att erfarenhet från liknade arbetsuppgifter är viktig för att lyckas i denna tjänst.

Viktiga egenskaper

Positiv attityd, ödmjukhet samt fokus på gemensamma mål.

Meriterande

Utbildning och/eller dokumenterad erfarenhet av produktionstekniskt arbete.
Erfarenhet från projektledning.
Erfarenhet av arbete med Lean Production.
Praktisk erfarenhet med produktionsberedning.
Elektronikkunskaper.
Erfarenhet av arbete i affärssystem Monitor.

Krav

Goda kunskaper i såväl tal som skrift i engelska och svenska.
Goda kunskaper i officepaketet.

Organisation

Ingår i produktionsteknik. Rapportering sker till produktionschef.

Ansökan

Sista ansökningsdag 2018-03-26.
Personligt brev och CV till nedanstående kontaktperson.
Skickas via brev eller e-post. Vid eventuella frågor hänvisas till nedanstående kontaktperson.

Postadress
Inission Munkfors AB
Stålvägen 4
684 92 Munkfors

Kontaktperson
Christer Olsson, Produktionschef
0563-540 557
christer.olsson@inission.com