Inission Munkfors söker Ytmonteringsoperatör

 

Vi söker nu en medarbetare till Inission Munkfors. Dina arbetsuppgifter blir att hantera material, ladda material, köra ytmonteringsmaskiner, avsyning, handlödning mm. Vi söker en medarbetare som gillar att jobba i grupp, vi går skift i grupper om 3 personer/grupp.

Din bakgrund bör vara el/elektronik, maskinkunskap och med ett stort intresse av elektronik och teknik, du bör också ha viss datorvana, du har lätt för att samarbeta, vara noggrann och ha god servicekänsla. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande.

  • Minst 3årig gymnasieutbildning.
  • Heltid
  • Språk: Svenska i tal och skrift

Varaktighet: Tillsvidareanställning.

Tillträde: Efter ÖK.

Arbetstid/Varaktighet: Skiftarbete.

Lön: Fast månads- vecko- eller timlön, enligt avtal, kollektivavtal finns.

Sista ansökningsdag: 2018-06-30.

Övrigt om ansökan: Ansökan samt frågor tas endast emot per mail. Vi har valt Arbetsförmedlingen för denna rekrytering och vill ej bli kontaktade av annonsförsäljare eller bemanningsföretag. Skicka din ansökan till christer.olsson@inission.com senast 30 Juni.

Ansökan via e-post: christer.olsson@inission.com

Kompetens: Kretskortsmontering (Meriterande), Lödcertifikat (Meriterande), Avsyning (Meriterande), Skift.

Välkommen med din ansökan via mail


Om Inission
En del skulle säga att Inission är kontraktstillverkare inom elektronik. Själva tycker vi att vi är så mycket mer. Vi är en totalleverantör som erbjuder krävande industrikunder i Norden tillverknings- och logistiktjänster för kompletta elektroniska produkter av högsta kvalitet. Vi utvecklar, testar och industrialiserar kundernas produkter. Vi lagerhåller, reparerar och uppgraderar dem under hela deras livstid. Genom att kombinera detta med en produktion baserad på hög flexibilitet, kundanpassning och korta ledtider blir vårt erbjudande mycket konkurrenskraftigt.