Inission Stockholm söker Produktionstekniker

Inission är en kontraktstillverkare med spännande kunder där avancerade tekniska produkter verkligen bevisar att Sverige ligger i framkant. Vårt erbjudande innefattar i huvudsak produktion- och lager/logistiklösningar där Inission är kundens förlängda arm för tillverkning och distribution av kundens egna produkter, ibland direkt till kundens kund. Just nu befinner vi oss i en expansiv fas och söker ytterligare medarbetare som vill vara med och forma vår nya produktionsanläggning i Järfälla. Som Produktionstekniker hos oss på Inission Stockholm AB får du jobba på en inspirerande arbetsplats tillsammans med hjälpsamma och engagerade medarbetare.

Du kommer att tillhöra vårt NPI team som är Inission Stockholms inkörsport när det gäller att ta emot nya och befintliga kunder och deras produkter.

Arbetsuppgifter
I rollen som Produktionstekniker ansvarar du för att beredningar och produktionsunderlag som behövs för produktion finns på plats vid fastställd produktionsstart. Vidare kommer du även att arbeta i olika kundprojekt med offertarbeten för nya produkter, där det är viktigt att du skall kunna bilda dig en uppfattning om produkterna genom att läsa av ritningar. Du arbetar nära våra externa partners, samt med den egna interna organisationen och förväntas bygga goda relationer och ha en kontinuerlig kommunikation med dessa. Du kommer i ditt arbete också ha ett tätt samarbete med övriga Produktionsteknik- och inköpsteam inom Inission koncernen samt våra kunder.

Passande egenskaper
Du har teknisk eftergymnasial utbildning och minst 5 års erfarenhet av Produktionsteknik inom elektronikbranschen med vana att utveckla processer och kunna bistå organisationen att lösa de tekniska problem som uppkommer.

Du är en drivande person med sinne för detaljer, men du kan också välja helikopterperspektivet när så behövs. Att nå resultat och uppsatta mål ser du som självklart. Du är även kvalitetsmedveten, har affärssinne, är relationsbyggande och har lätt att samarbeta i projekt. Du behärskar svenska och engelska flytande, både i tal och i skrift och har en god datorvana i allmänhet och Excel i synnerhet.

Ytterligare information
Som vår produktionstekniker arbetar du heltid med fast månadslön med gällande kollektivavtal. För frågor om tjänsten vänligen kontakta oss via jobbansokan.sto@inission.com.

Ansökan
Vi ser att din ansökan innehåller personligt brev, CV och betygskopior. Skicka in din ansökan omgående då vi löpande går igenom ansökningarna för en skyndsam tillsättning av dessa tjänster. Dock senast den 10 April. Ansök via e-post: jobbansokan.sto@inission.com.

Om Inission
Inission är en lönsam totalleverantör som erbjuder krävande industrikunder i Norden tillverknings- och logistiktjänster för kompletta elektroniska produkter. Vi tar gärna ansvar för utveckling och produktförvaltning under hela produktens livscykel. Genom att hjälpa våra kunder att tidigt designa produkterna på ett smart sätt och krydda produktionen med hög flexibilitet, kundanpassning och korta ledtider blir vårt erbjudande mycket konkurrenskraftigt. Inission har produktionsenheter i Stockholm, Borås, Munkfors, Pajala, Malmö och Tallinn. Inission äger också ett säljbolag i Köpenhamn. Inission har ca 340 anställda, omsätter ca 610 MSEK och är noterade på Nasdaq First North.

Anställning: Heltid, tillsvidareanställd
Yrkesområde: Elektronikmekanik