Pressmeddelanden


Prenumerera på pressmeddelanden här

Prenumerera på pressmeddelanden(* obligatoriska fält)
När du klickat skicka kommer du att få ett mail till din adress för slutföra registreringen. Följ instruktionerna i detta mail.

 

×

Bolagsbeskrivning

Bolagsordning_inission

Visa/Ladda ned bolagsbeskrivning.pdf

Inission
Förväntad ekonomisk vinst när Inissions verksamheter i Sösdala och Malmö slås ihop. 8/07/16
I samband med förvärvet av Onrox Group meddelade Inission om att omgående starta en förstudie för en eventuell samlokalisering. Nu är förstudien av en samlokalisering av Ini... Läs mer »
Inission
Inissions delårsrapport för Q2 publiceras 23 augusti 2016 7/07/16
Inission flyttar publiceringsdatumet för kommande delårsrapport från 22/8 till 23/8. Detta beroende på samordning med Incap OY. Inission AB är största aktieägare i Incap... Läs mer »
Inission
Inission AB har minskat sitt innehav i Incap Abp:s aktier 1/07/16
Som informerat tidigare har Inission AB i juni 2016 förvärvat den svenska kontraktstillverkaren Onrox Group. För att finansiera förvärvet har Inission AB sålt en del av Incap... Läs mer »
Börje Nilsson & Lennart Melin
Inission investerar i en helt ny ytmonteringslina 30/06/16
Börje Nilsson, VD och Lennart Melin, Teknik & Marknadschef på Inissions fabrik i Borås. Den 14 juni 2016 förvärvade Inission Onrox Group. I Onrox Group ingick en fabrik... Läs mer »
Inission - onrox
Inission förvärvar Onrox Group och gör sin största affär någonsin 14/06/16
Fr. v. Fredrik Berghel, Olle Hulteberg och Peter Svensson. Inission förvärvar Onrox Group - pdf Inissions strategi är att växa genom förvärv och att på så vis bli en ... Läs mer »

Läs vidare i arkivet