Niklas Lindh VD på nya Inission Stockholm AB

Inission Triab och Inission SKEAB har gått samman i en  toppmodern produktionsanläggning på Bruttovägen 3 i Järfälla. Nu står det klart att det är Niklas Lindh, den tidigare Platschefen för Inission Triab, som axlar VD-rollen i den nya fabriken som efter den 30 juni går under det gemensamma namnet Inission Stockholm AB.

 

Niklas anslöt sig till Inission redan 2001 som Key Account Manager på Inission Munkfors. Tiden i Munkfors varade i elva år. 2012 flyttade han till Stockholm för att ta över som Platschef på Inission Triab. De gamla Triab-ägarna hade slutat och det behövdes någon som kunde kombinera rollerna som Platschef och nykundsförsäljare. Niklas har därför en bra grund att stå på när han nu tar över som VD. Under sin karriär har han jobbat med gruppansvar, inköp och kundrelationer. Som person beskriver sig Niklas som positiv och ser möjligheter där andra ser problem. Som ledare strävar han alltid efter en företagskultur där man har roligt, det är då man kan utvecklas.

– Det känns otroligt stimulerande att få det här förtroendet och chansen att utveckla en fullskalig fabrik. Vi har den senaste tekniken och ett Inception team med hög tillgänglighet som snabbt kan ta fram prototypserier baserat på kundens krav och önskemål. Flytten har gått över förväntan bra och jag är mycket stolt över mina medarbetare som alla varit positiva till den här resan. Alla följde med, både från Triab och SKEAB. Flytten har också mottagits otroligt bra av kunderna och vi har nu en extrem ordersituation där vi går för högtryck. Nästa steg blir nu att till fullo integrera verksamheterna och testa alla processer, säger Niklas Lindh VD Inission Stockholm AB.

-Niklas har på ett föredömligt sätt lett arbetet med att integrera Triab i Inission och får nu uppdraget att ta Triab och SKEAB till en helt ny nivå i och med introduktionen av Inission Stockholm AB. Niklas har ett starkt kund- och affärsfokus och är mycket engagerad i sin uppgift. Jag känner en stor trygghet i att Niklas nu tar sig an Inission Stockholm för att ytterligare förbättra servicen till våra kunder, öka tillväxttakten och lönsamheten i våra affärer, säger Olle Hulteberg, Inissions Marketing Director.

För våra leverantörer och kunder vill vi även uppmärksamma att den 30 juni registreras sammanslagningen av Triab och SKEAB. Det innebär att efter den 30 juni ska fakturor, leveranser och orderbekräftelser utfärdas till Inission Stockholm AB. Leveranser och fakturor från vår nya Stockholmsfabrik utfärdas från Inission Stockholm AB.

Inission_Niklas Lindh VD.pdf

För mer information kontakta
Niklas Lindh
+46 706 30 05 64
niklas.lindh@inission.com

Fakta – Inission Stockholm AB


Inspiritfabrik

Inission Stockholm AB är en Inspirit-fabrik, d.v.s. ett fönster till hela Inission
och ett centre of excellence inom koncernen där alla medarbetare drivs
av Inspirit – Inissions egna framgångs-strategi baserad på Lean och våra värderingar. Fabriken är också en partner för kunden genom hela produktens livslängd. Övriga Inspiritfabriker inom Inissiongruppen finns i Malmö och Borås.

Inception team
Hos Inission Stockholm finns ett s.k. Inception team – en fabrik i fabriken direkt under marknad. Teamet har hög tillgänglighet och kan snabbt ta fram en prototypserie baserat på kundens krav och önskemål. Planering, inköp och prototyptillverkning kopplat direkt till kunden, allt för att prototypserien ska kunna tas fram fort, effektivt och med ett optimalt resultat.

Inission Stockhom kan bl.a. erbjuda:
·    Specialistkompetens inom IPC-3
·    Inception team med egen utrustning
·    Komplett lina, inkl. tryckare, SMD, Reflow/wapor phase och AOI
·    Ingjutning i silikon
·    3D-print
·    Röntgen
·    Ultraljudsrengöring PCBA
·    ISO 14001- och ISO 9001- certifikat.

Välkommen på invigning den 14 september.
Bruttovägen 3, Järfälla. Tel växel 08-564 406 50

Om Inission AB
Inission är en totalleverantör för skräddarsydda tillverknings- och logistiktjänster inom avancerad industrielektronik. Koncernen består av moderbolaget Inission AB samt de helägda dotterbolagen Inssion Stockholm AB, Inission Borås AB, Inission Munkfors AB, Inission Pajala AB, Inission Malmö AB, Inission Montronic AB i Sösdala, det estniska bolaget Inission Tallinn OÜ och säljbolaget Inission København ApS. Inission AB har ca 340 anställda och är noterat på Nasdaq First North med Avanza som certified advisor. Bolagets rapporter arkiveras under inission.com/investor-relations

Inission AB: org.nr 556747-1890
Lantvärnsgatan 4, 652 21 Karlstad