Nyheter

Mikael Liljemark ny Inköpschef hos Inission Munkfors 8/07/19
Mikael Liljemark är sedan början av maj Inköpschef hos Inission Munkfors. Mikael kommer senast från Uddeholm där han jobbade som chef för den strategiska inköpsgruppen. Nu s... Läs mer »
Nycertifierade medarbetare hos Inission Munkfors 4/06/19
Inission Munkfors har på senare tid satsat hårt på att utbilda sina medarbetare att löda och bedöma hållbarhet och kvalité för lödningen enligt den kvalitetsklass som kund... Läs mer »
Inission startar Inission Academy för att säkra fortsatt utveckling och tillväxt 27/05/19
Inission lanserades 2011 och har sedan dess vuxit framgångsrikt från en omsättning på ca 200 Mkr till nästan en miljard. Mycket av vår framgång beror på engagemanget och ko... Läs mer »
Inission i SvD Börsplus 18/04/19
Inission syns just nu på Svenska Dagbladets Börsplus. Det är börsexperten Björn Rydell som tagit en närmare titt på hur Inissions tillväxtutsikter ser ut framöver och om a... Läs mer »
De vann Inission innovation award 2019! 28/03/19
Fr. v. Charlotta Holmquist, Trued Holmquist och Olle Hulteberg. Stämningen var på topp när Inission innovation award avgjordes under onsdagen den 27 mars på Åbymässan. I ... Läs mer »
Här är 2019 års finalister i Inission innovation award 20/03/19
Nu går sjunde upplagan av Inission innovation award in i sin slutfas och juryn har utsett tre finalister som kommer att göra upp i den rafflande finalen. I potten ligger 1,25 mil... Läs mer »

Läs vidare i arkivet