Nyhetsarkiv


1 2 3 16
Ali Ebrahimi
Ali Ebrahimi, Inission Triabs nya Produktionschef 20/09/16
Inission Triab har sedan i april en ny Produktionschef. Det är den f.d. Scania-anställda Ali Ebrahimi som tagit över rollen. Han beskriver sig själv som lugn, strukturerad och ... Läs mer »
Olle Hulteberg Inission
Debatt: Skippa snabbtåg – satsa på självkörande fordon 24/08/16
NyTeknik.se har nyligen publicerat en debattartikel signerad Inissions VD och huvudägare Olle Hulteberg. Där ger han sin syn på framtida kommunikationsmedel baserat på Sveriges... Läs mer »
Business Sweden
Nå din fulla internationella potential 11/05/16
Vi på Inission har sedan länge förstått att en bra produkt är en bra produkt, oavsett marknad. Det är faktiskt inte så stor skillnad mellan här och där. I vår strävan at... Läs mer »
Olle Hulteberg Inission
Debatt: Betalningstider 25/04/16
Olle Hulteberg, Marknadschef och delägare i Inission För oss småföretagare och entreprenörer är kassaflöde viktigt. Genom bra kassaflöde skapas möjlighet till investeri... Läs mer »
Final Inission innovation award
Simplex Motion vann Inissions och Prevas innovationstävling 2016 20/04/16
Fr. v. Per Wollmer och Jakob Löndahl (JP Respiratory Technology), Michel Belvroy och Filip Gille (DynAlign) och Mikael Rittander (Simplex motion). Det blev en dramatisk avslut... Läs mer »
Årets finalister inission innovation award 2016
Här är årets tre finalister i Inission innovation award 13/04/16
Juryn har nu utsett årets tre finalister som kommer att tävla om 1,25 miljoner kronor på Scandinavian Eletronic Event tisdagen den 19 april. Juryn har värderat bidragen genom a... Läs mer »
1 2 3 16