Produktvedlikehold

Teknologiutviklingen står aldri stille og elektroniske produkter vil før eller siden bli erstattet. Vi utvikler derfor en ettermarkedsplan sammen med kunden. Ved å ta kontroll over LTB-komponenter og forlenge levetiden deres, maksimerer vi produktets avkastning på investeringen. Og når tiden kommer, foreslår vi proaktivt en ny produktgenerasjon for å erstatte det eksisterende produktet.

Mange ser på dette ‘siste’ trinnet som slutten, men vi ser det som en ny begynnelse. Når tiden er inne, kommer vi med proaktive forslag til en ny generasjon og en utdyping av partnerskapet vårt.

Produktvedlikehold inkluderer
Vis
Steng
  • Ettermarkedsplan
  • Optimaliser levetiden
  • LTB-håndtering
  • EOL redesign
  • Prosjektide for ny generasjon

Livssyklushåndtering

Våre kunders produkter har lang levetid. Det er mulig fordi vi sørger for å utvikle, foredle og yte service underveis. Våre tjenester sikrer at alt vi produserer gir høyest verdi og totaløkonomi gjennom hele livssyklusen. Det er selvfølgelig en trygghet du alltid har som kunde hos oss. Vi kaller det vår livssyklusgaranti.

Ukuranshåndtering

Vi sikrer at ukurans håndteres som en integrert del av utvikling, produksjon og servicestøtte for å minimere kostnadene og forbedre leveringspresisjonen gjennom hele produktets livssyklus.

Vi tar hensyn til levetiden til alle komponentene i produktet ditt med en plan om å erstatte utdaterte deler etter hvert som de eldes.

Reparasjon

Over tid vil noen av produktene vi produserer for deg kreve en eller annen form for reparasjon, oppussing, modifikasjoner eller oppgradering. Som din strategiske partner jobber vi tett sammen for å utvikle en plan for å muliggjøre en sømløs overgang fra volumproduksjon til ettermarkedsstøtte.

Vi bringer produktet opp til den nyeste programvareversjonen, inspiserer og tester det før vi returnerer det til sluttbrukerne eller lagrer det for fremtidige bestillinger. Vi bruker sporing for å administrere reparasjonsprosessen vår, for å sikre sporbarhet og konsekvente behandlingstider. Oppussingsplanen er basert på volumproduksjonsprognosene dine som er skreddersydd for dine produktkrav og sluttbrukerens forventninger.

Kontakt

"Ring meg i dag hvis du vil vite mer om produktvedlikehold eller hvis du vil diskutere en ettermarkedsplan for produktet ditt."