Et godt arbeidsmiljø med engasjerte og positive medarbeidere er en forutsetning for enhver vellykket virksomhet. I Inission jobber vi kontinuerlig for at våre ansatte skal føle seg trygge, ivaretatt og inkludert. Hvis du er interessert i Inission, ta kontakt med administrerende direktør ved fabrikken du er interessert i og fortell hva du kan bidra med.

Produksjonssjef Martin Holseth

– Som produksjonssjef har jeg det overordnede ansvaret for produksjonen her på Inission Løkken. Dette innebærer blant annet å sikre at vi oppfyller alle ISO-krav og har den nødvendige kompetansen for å være godt rustet for fremtiden. Mitt fokus er å sørge for at vi holder oss i front i utviklingen og forblir en konkurransedyktig produksjonsbedrift. Med dette dyktige teamet føler jeg meg trygg på at vi lykkes med dette.

Kollegene her er vennlige, og jeg har spennende oppgaver å bryne meg på.

Testingeniør Marius Haukedal

– Jobben min er hovedsakelig å utvikle nye test-løsninger og konsepter. Mine arbeidsoppgaver handler ikke så veldig mye om den daglige driften og produktene vi leverer akkurat nå, men om utvikling. En ting jeg synes er veldig kjekt er den praktiske tilnærmingen til jobben. Vi må utvikle mye custom-løsninger for å innfri behovene til kundene. Og det synes jeg er veldig artig, for du får brukt kunnskapene og satt de til livs på relativt kort tid. Og du får faktisk jobba med ting som du sitter og designer.

Logistikkleder Sara Thørnquist Liljedal

– I min rolle som logistikkleder har jeg ansvar for innkjøp, lager og planlegging, samt følge opp og utvikle avdelingene.

Jeg synes arbeidsoppgavene her ved Inission Løkken er spennende, og at det er interessant å jobbe med så mange erfarne og kunnskapsrike kollegaer. Det er veldig givende å få være en del av et selskap i vekst.

OFM-operatør Petter Brevik Sommervold

– Som OFM-operatør kjører jeg OFM-maskinene og sørger for at de er i drift på avdeling for overflatemontering. Jeg begynte her som lærling i 2017 etter å ha fullført 2 år dataelektronikk ved Meldal vgs. Her tok jeg fagbrev og har vært fast ansatt siden.

Det er fint og praktisk at Inission Løkken er så nære der jeg bor. Også trives jeg godt med kollegaene mine, vi finner på ting utenom jobb også.

 

Montør Hege Ustad Hove

– Mine arbeidsoppgaver er loddekontroll og tilpasning og montering av komponenter på kretskort på produksjonsavdelingen. For noen år tilbake fikk jeg tilbud om utdanning gjennom jobb og tok dermed fagbrevet i produksjonselektronikk.

Inission Løkken er en fin plass å arbeide på, med mye variasjon og gode kollegaer jeg trives godt med. Jeg synes i tillegg de er eksepsjonelt gode på individuell tilpasning her.

Prosess- og testingeniør Viacheslav Demushkin

– Jeg jobber for det meste med utvikling av tester for produkter. I tillegg sørger jeg for at testene våre fungerer raskt og effektivt, men samtidig ikke påvirker kvaliteten negativt. Jeg studerer også på en mastergrad i Automasjon og Industriell IT mens jeg jobber her.

Her på Inission Løkken ble jeg tatt imot med åpne armer! Jeg trives utrolig godt med mine kolleger, de er både trivelige, joviale og profesjonelle.