Hva vi gjør hver dag

Inission tilbyr bedrifter tilpasset utvikling og produksjon av elektroniske og mekaniske produkter. Vi realiserer våre kunders visjoner og maksimerer verdien og totaløkonomien til produktet over tid.

Vi opererer i Nord-Europa med en sterk verdidrevet bedriftskultur av entreprenørskap og lidenskap. Som investor kan du finne oss på Nasdaq First North Growth Market.

Strategi

Vi opererer ut fra våre verdier. Vi viser og tilbyr utmerket ytelse. Vi vokser organisk gjennom økt konkurransekraft og effektivitet. Vi vokser gjennom oppkjøp.

Visjon

Ved å lede utviklingen i bransjen blir vi den beste totalleverandøren, både for kunden og kundens kunde.

Mission

Vi har en sterk tro på at vår bransje kan endres og forbedres og at vi hele tiden må levere en enda høyere verdi til deg som kunde. For å lykkes har vi forpliktet oss til å ta ledelsen og aldri la vårt engasjement bli redusert. Vårt mission – de mest fornøyde kundene.

Løfte

Med vår kunnskap, engasjement og lidenskap for å realisere visjoner maksimerer vi verdien og totaløkonomien til produktet over tid.

Verdier

Verdiene våre gjenspeiler Inissions kultur og det vi sammen handler og står for. De veileder oss også til de riktige og bærekraftige beslutningene. Verdier bygges over lang tid og kommer innenfra bedriften, fra de ansatte selv, og er utformet i opplæring og workshops. Verdier skal komme naturlig og gjennomsyre alt Inission gjør og jobber for.

LEAN

Innenfor Inission har vi etablert fem prinsipper som veileder oss hvordan vi organiserer vår virksomhet for å styrke vår konkurranseevne. Prinsippene henger sammen – fra vår forståelse av hva som skaper kundeverdi til å skape effektive flyter som leverer denne verdien.

Bærekraft

Inission har høye ambisjoner innen bærekraft. I vår rolle som kontraktsprodusent samarbeider vi med både kunder og leverandører for å bidra til en bærekraftig utvikling og fremtid. Vi tar ansvar ved å inkludere alle tre perspektivene; miljø, sosial og økonomisk bærekraft. For deg. For verden. For alltid.

Kvalitet & Policy

Etter vår mening handler kvalitet ikke bare om funksjonelle, bærekraftige produkter med lang levetid. Det handler også om leveringspresisjon, optimalisert økonomi og gode kunderelasjoner. Som en del av vår ISO-sertifisering måler vi kontinuerlig kundetilfredshet – ettersom det er du, kunden, som vurderer om vi oppnår den kvaliteten vi streber etter.

Våre fabrikker

Vårt økosystem av fabrikker rundt om i Nord-Europa er egnet for all elektronikk og mekanisk produksjon, samt komplett montering av ferdige produkter. Vår lokale tilstedeværelse gjør at vi kan jobbe tett som partnere mens hele gruppens styrker og evner står til din disposisjon.

Historikk

Reisen vår fra slutten av 80-tallet og begynnelsen av 90-tallet til der vi er i dag – En av Nord-Europas ledende totalleverandører av elektronikk og mekanikk med lidenskap for å realisere visjoner.