Inission AB söker CFO/Ekonomichef

Vår nuvarande CFO/Ekonomichef har valt att gå vidare till andra uppdrag inom koncernen. Därför söker vi nu efter hans efterträdare. Vi söker en trygg ledare som vill bidra till lösningar i en operativ miljö där tempot är högt och bredden på frågorna är stor. Välkommen till Inission!

Om tjänsten
Som vår nya CFO/Ekonomichef blir du en viktig del i arbetet med att ytterligare utveckla vår verksamhet. Du bidrar till koncernens utveckling och med ditt engagemang och kunskap skapar du långsiktig lönsamhet.

Tjänsten innebär även att ytterligare utveckla de administrativa strukturerna så att rapporteringen inom koncernen blir effektivare. Du ansvarar för redovisningen av våra bolag och stötta våra ekonomichefer hos dotterbolagen. Som CFO/Ekonomichef hos oss är en del av koncernledningen och rapporterar till Inissions Vd.

Om dig
Vi söker dig som tycker om och har förmåga att kombinera strategiskt tänkande med operativt dagligt arbete. Du är trygg i ledarrollen och trivs med att aktivt bidra till lösningar i en operativ miljö där tempot är högt och bredden på frågorna är stor.

Som person har du lätt för att samarbeta med andra och bygger långsiktiga relationer. I ditt arbete är du strukturerad och analytisk och har mycket lätt för att både ta in och lära nya saker.

Om oss
Inission är en lönsam totalleverantör av skräddarsydda tillverknings- och logistiktjänster inom avancerad industriteknik. Inission utvecklar och tillverkar kompletta lösningar och komponenter för medicinteknik, fordonsindustri, mätinstrument, marin samt styr och reglerteknik. Bolaget har sitt huvudkontor i Karlstad med dotterbolag i Stockholm, Västerås, Borås, Munkfors, Malmö, Tallinn, Trondheim och Lohja i Finland. Inission omsätter ca 1 Mdr och har ca 560 anställda. Inission är noterat på Nasdaq First North.

Om processen
I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på telefon 0705 94 72 77 eller Sofie Gustavsson på telefon 070 291 78 83.

Vi vill ha din ansökan via www.testhuset.com senast den 15 september.