Nyheter

Vikariat som Inköpare till Inission Borås 29/04/20
Är du en god relationsbyggare med erfarenhet av inköp och förhandling? Har du ett brinnande tekniskt och kommersiellt intresse och vill arbeta i en entreprenörsdriven, lönsam ... Läs mer »
Marcus Karlsson är Inissions nya Affärsutvecklare 17/04/20
Fr. v. Fredrik Berghel Inissions Koncernchef och Marcus Karlsson Inissions Affärsutvecklare. Sedan drygt en månad tillbaka har Marcus Karlsson varit en del av Inission. Marcus h... Läs mer »
Inission innovation award 2020 – Tävla om 1,3 miljoner! 7/04/20
2019 års vinnare Blixt Tech AB. Från vänster Charlotta och Trued Holmquist. OBS! På grund av rådande situation med coronaviruset flyttas finalen av Inission innovation awar... Läs mer »
Henrik Johansson är Inission Malmös nya Key Account Manager 6/04/20
Malmöpågen Henrik Johansson är Inission Malmös nya Key Account Manager. Han har jobbat med sälj hela sitt liv och attraherades av Inissions driv och framåtanda. Nu ser han fr... Läs mer »
Med anledning av Corona Virus/Covid-19 16/03/20
Vi övervakar ständigt utvecklingen av situationen gällande Corona Virus, dels för att fortsätta kunna leverera produkter till våra kunder och dels för att ta vårt samhälls... Läs mer »
Thomas Frisk är Inission Västerås nya säljare 5/03/20
Thomas Frisk är Inission Västerås nya tillskott på säljsidan. Thomas har en lång bakgrund som säljare och beskriver sig själv som mål- och tävlingsinriktad och får saker... Läs mer »

Läs vidare i arkivet