Nyheter

Med anledning av Corona Virus/Covid-19 16/03/20
Vi övervakar ständigt utvecklingen av situationen gällande Corona Virus, dels för att fortsätta kunna leverera produkter till våra kunder och dels för att ta vårt samhälls... Läs mer »
Inission innovation award 2020 – Tävla om 1,3 miljoner! 6/03/20
2019 års vinnare Blixt Tech AB. Från vänster Charlotta och Trued Holmquist. OBS! På grund av rådande situation med coronaviruset flyttas finalen av Inission innovation awar... Läs mer »
Thomas Frisk är Inission Västerås nya säljare 5/03/20
Thomas Frisk är Inission Västerås nya tillskott på säljsidan. Thomas har en lång bakgrund som säljare och beskriver sig själv som mål- och tävlingsinriktad och får saker... Läs mer »
Fredrik Elander ny Key Account Manager på Inission Stockholm 8/01/20
Sedan början av november har Inission Stockholm en ny Key Account Manager. Det är f.d. golftränaren Fredrik Elander som fastnat för Inissions entreprenörs- och framåtanda. Fr... Läs mer »
Kristoffer Honson ny Account Manager på Inission Stockholm 20/12/19
Teknikintresserade Kristoffer Honson är en av två nya säljare som anslutit till Inission Stockholm under hösten. Kristoffer kommer ursprungligen från Skåne och har har under ... Läs mer »
Michael Blomgren är Inission Borås nya Business development manager 28/11/19
  Sedan i slutet av september har Inission Borås en ny Business development manager. Det är Boråssonen Michael Blomgren som återvänder hem efter flera års arbete ut... Läs mer »

Läs vidare i arkivet