Delaktighet, trivsel och utmaningar.


Just nu söker Inission Munkfors AB:

Tekniker och Produktionspersonal
Vill du veta mer kontakta:
Christer Olsson, Produktionschef Inission Munkfors AB
christer.olsson@inission.com
0563-54 05 57

_____________________________

Just nu söker Inission Västerås AB:

Produktutvecklare
Inission växer och nu behöver vi fler vassa produktutvecklare inom elektronik och mjukvara till vår verksamhet i Västerås. Inission Västerås AB utvecklar och producerar avancerade elektronikprodukter på uppdrag av kunder inom bland annat industri- och medicinteknik. Till vårt kontor i Teknikbyn i Västerås söker vi dig som vill vara med i ett inspirerande team och ta fram nya tekniska lösningar i en kreativ miljö.

Tillsammans är vi ett innovativt gäng som jobbar nära våra kunder och drivs av nyfikenhet, engagemang och ansvar. För oss är det normalt att vara länken mellan innovation och marknad. När idén finns på bordet, kanske bara som en principskiss, är det vår roll att ta fram alla nya tekniska lösningar som krävs för att produkten ska bli praktiskt producerbar, säljbar och lönsam för vår kund.

För att klara jobbet behöver du ha relevant utbildning och några års erfarenhet inom hårdvaru- eller mjukvaruutveckling. Dina personliga egenskaper karakteriseras av struktur och logik samt god samarbetsförmåga och ett självgående och drivande arbetssätt. Du ser problemlösning som en utmaning och brinner för teknik.

Vill du veta mer kontakta:
Mikael Helin, VD Inission Västerås AB
mikael.helin@inission.com
0706-56 25 09

Tomas Engberg, Projektchef Inission Västerås AB
tomas.engberg@inission.com
0706-56 25 14

_____________________________

Inission är synonymt med teamwork, delaktighet och serviceanda. Vi är alltid intresserade av att få kontakt med människor som söker efter en rolig, utmanande och spännande arbetsplats och som vill dela med sig av sin kunskap och erfarenhet. Låter det intressant? vänd dig då till VD på respektive fabrik genom att maila eller ringa och berätta vad du skulle kunna bidra med. Kontaktuppgifter hittar du under kontakter.

Om Inission
Inission är en lönsam totalleverantör av skräddarsydda tillverknings- och logistiktjänster inom avancerad industriteknik. Inission utvecklar och tillverkar kompletta lösningar och komponenter för medicinteknik, fordonsindustri, mätinstrument, marin samt styr och reglerteknik. Bolaget har sitt huvudkontor i Karlstad med dotterbolag i Stockholm, Västerås, Borås, Munkfors, Malmö, Tallinn, Trondheim och även ett säljbolag i Köpenhamn. Inission omsätter ca 900 mkr och har ca 369 anställda. Inission är noterat på Nasdaq First North.