Delaktighet, trivsel och utmaningar.


Just nu söker Inission Västerås AB:

Produktutvecklare
Inission växer och nu behöver vi fler vassa produktutvecklare inom elektronik och mjukvara till vår verksamhet i Västerås. Inission Västerås AB utvecklar och producerar avancerade elektronikprodukter på uppdrag av kunder inom bland annat industri- och medicinteknik. Till vårt kontor i Teknikbyn i Västerås söker vi dig som vill vara med i ett inspirerande team och ta fram nya tekniska lösningar i en kreativ miljö.

Tillsammans är vi ett innovativt gäng som jobbar nära våra kunder och drivs av nyfikenhet, engagemang och ansvar. För oss är det normalt att vara länken mellan innovation och marknad. När idén finns på bordet, kanske bara som en principskiss, är det vår roll att ta fram alla nya tekniska lösningar som krävs för att produkten ska bli praktiskt producerbar, säljbar och lönsam för vår kund.

För att klara jobbet behöver du ha relevant utbildning och några års erfarenhet inom hårdvaru- eller mjukvaruutveckling. Dina personliga egenskaper karakteriseras av struktur och logik samt god samarbetsförmåga och ett självgående och drivande arbetssätt. Du ser problemlösning som en utmaning och brinner för teknik.

Vill du veta mer kontakta:
Mikael Helin, VD Inission Västerås AB
mikael.helin@inission.com
0706-56 25 09

Tomas Engberg, Projektchef Inission Västerås AB
tomas.engberg@inission.com
0706-56 25 14

_____________________________

Just nu söker Inission Malmö AB:

Key Account Manager
Nu söker vi dig som vill ingå i vårt team som Key Account Manager och därmed axla en viktig roll i att utveckla och effektivisera verksamheten.

Som Key Account Manager vid Inission Malmö AB kommer du att ha en central roll i företagets tillväxt. Vi söker dig som strukturerat, självständigt och målfokuserat kan utveckla befintliga samarbeten och affärer i nära relation med våra kunder. Du har ett stort kundfokus och drivs av att hitta den bästa lösningen för kunden. Tjänsten innefattar även avtal, villkor, prisförhandlingar och offerthantering.

Du förväntas delta aktivt i företagets övergripande strategiska utveckling av vårt erbjudande och hur vi bearbetar marknaden. Då våra säljprocesser är relativt långa och ibland är av projektkaraktär har du en uthållighet och drivs av att få affären i mål.

Vi ser att du har god erfarenhet av försäljningsarbete samt en teknisk bakgrund och förståelse. Goda kunskaper om försäljning av komplexa tjänster är meriterande och har du tidigare erfarenhet från branschen är det naturligtvis en stor fördel. Du ska tycka om att göra affärer och vara en del av en process som hittar ända fram till hjärtat hos kunden. Du tar ansvar för att kundens lösningar blir de bästa möjliga.

Du behärskar svenska och engelska både i tal och skrift och vi ser gärna att du har utbildning från högskola/universitet inom relevanta områden. Som person är du ansvarstagande, trygg och självständig. Du har mycket lätt att skapa förtroende och bygga långsiktiga relationer i en industriell miljö.

I denna rekrytering samarbetar vi med Testhuset. Har du frågor är du välkommen att kontakta Bengt Libäck på telefonnummer 0705 94 72 77. Välkommen med din ansökan senast 31 augusti.

_____________________________

Inission är synonymt med teamwork, delaktighet och serviceanda. Vi är alltid intresserade av att få kontakt med människor som söker efter en rolig, utmanande och spännande arbetsplats och som vill dela med sig av sin kunskap och erfarenhet. Låter det intressant? vänd dig då till VD på respektive fabrik genom att maila eller ringa och berätta vad du skulle kunna bidra med. Kontaktuppgifter hittar du under kontakter.

Inission Academy
Mycket av Inissions framgång beror på engagemanget och kompetensen hos våra medarbetare. För att säkra fortsatt framgångsrik utveckling ställs det därför höga krav på att vi ger våra medarbetare möjlighet att vidareutvecklas. Inission Academy grundades 2019 och är en långsiktig satsning med syftet att utveckla färdigheter och kunskaper, men också egenskaper hos individer. Inom Inission Academy finns det lärande för alla, bl. a. utbildningar inom ledarskap, projektledning, affärsmannaskap, inköp, produktion, ekonomi och marknad. Genom att skapa förutsättningarna för ett livslångt lärande kan vi anta branschens nuvarande och framtida utmaningar.

Om Inission
Inission är en lönsam totalleverantör av skräddarsydda tillverknings- och logistiktjänster inom avancerad industriteknik. Inission utvecklar och tillverkar kompletta lösningar och komponenter för medicinteknik, fordonsindustri, mätinstrument, marin samt styr och reglerteknik. Bolaget har sitt huvudkontor i Karlstad med dotterbolag i Stockholm, Västerås, Borås, Munkfors, Malmö, Tallinn, Trondheim och även ett säljbolag i Köpenhamn. Inission omsätter ca 900 mkr och har ca 369 anställda. Inission är noterat på Nasdaq First North.