Delaktighet, trivsel och utmaningar.


Inission Västerås söker: Utvecklingsingenjör


Inission är synonymt med trevliga arbetskamrater, teamwork, delaktighet och karriärmöjligheter. Vi är alltid intresserade av att få kontakt med människor som söker efter en rolig, utmanande och spännande arbetsplats och som vill dela med sig av sin kunskap och erfarenhet.

 

Kontakta oss!
Vill du berätta vad du skulle kunna bidra med får du mer än gärna kontakta oss. Ring eller maila till VD på respektive fabrik, kontaktuppgifter hittar du under kontakter.

Inission Academy
Inissions framgång beror mångt och mycket på engagemanget och kompetensen hos våra medarbetare. För att fortsätta utvecklas framgångsrikt måste vi ger våra medarbetare möjlighet att vidareutvecklas. Ifrån den insikten grundades Inission Academy, en långsiktig satsning med syftet att utveckla färdigheter och kunskaper, men också egenskaper hos individer. Inom Inission Academy finns det lärande för alla, bl. a. utbildningar inom ledarskap, projektledning, affärsmannaskap, inköp, produktion, ekonomi och marknad. Genom att skapa förutsättningarna för ett livslångt lärande kan vi anta branschens nuvarande och framtida utmaningar. Läs mer om Inission Academy här.

Att jobba hos Inission
Vad har då våra medarbetare att säga om Inission? Klicka på dem här nedan om du vill läsa mer om deras bakgrund, vad de jobbar med och vad de tycker om Inission.


Thomas Frisk, Sales, Inission Västerås
thomas.frisk@inission.com, direkt +46 706 56 25 01


Leo Šunjić, Production Engineer, Inission Stockholm
leo.sunjic@inission.com, direkt +46 8 56 44 06 59


Mikael Liljemark, Purchase Manager, Inission Munkfors
mikael.liljemark@inission.com, direkt +46 706 56 25 01


Magnus jansson, Finance & HR Manager, Inission Munkfors
magnus.jansson@inission.com, direkt +46 563 54 05 52

  Inission finns också på Linkedin


Inission Västerås söker Utvecklingsingenjörer inom elektronik


Inission växer och vi behöver bli fler vassa produktutvecklare inom elektronik och mjukvara till vår verksamhet i Västerås. Vi utvecklar och producerar avancerade elektronikprodukter på uppdrag av kunder inom bland annat industri-och medicinteknik och har under bolagets 30-åriga historia varit med och utvecklat hundratals produkter.

Till vårt kontor i Kopparlundeni Västerås söker vi dig som vill ha ett spännande jobb i en kreativ miljö där du får jobba med kundnära produktutveckling.

Din kommande roll
Tillsammans är vi ett innovativt gäng som jobbar nära våra kunder och drivs av nyfikenhet, engagemang och ansvar. För oss är det normalt att vara länken mellan innovation och marknad. När idén finns på bordet, kanske bara som en principskiss, så är vår roll att ta fram alla de nya tekniska lösningar som krävs för att produkten ska bli praktiskt producerbar, säljbar och lönsam.

Om dig
För att klara jobbet behöver du ha relevant utbildning och gärna några års erfarenhet inom hårdvaru- eller mjukvaruutveckling. Har du erfarenhet från FPGA/VHDL eller functional saftey ser vi det som extra meriterande. Dina personliga egenskaper karakteriseras av struktur och logik samt god samarbetsförmåga och ett självgående och drivande arbetssätt. Du ser problemlösning som en utmaning och brinner för teknik.

Ansökan
Rekrytering sker löpande och ansökan skickas i pdf-format till Thomas Frisk thomas.frisk@inission.com eller Tomas Engberg tomas.engberg@inission.com

Kontaktperson:
Vill du veta mer om tjänsten eller om oss går det bra att kontakta Thomas Frisk på 070-656 25 01 alt. thomas.frisk@inission.com eller Tomas Engberg på 070-656 25 14 alt. tomas.engberg@inission.com

Inission Västerås AB utvecklar och producerar avancerade elektronikprodukter på uppdrag av kunder inom främst industri- och medicinteknik och består idag av 25 personer. Bolaget ingår i Inissionkoncernen som helägt dotterbolag.

Inission utvecklar, testar och industrialiserar kundernas produkter och är en totalleverantör av skräddarsydda tillverknings- och logistiktjänster inom avancerad industrielektronik. Kombinerat med en produktion baserad på hög flexibilitet, kundanpassning och korta ledtider blir vårt erbjudande mycket konkurrenskraftigt. Bolaget är sedan 2015 noterat på Nasdaq First North.