Handicare AB flyttade produktion från Kina till Inission Mikromakarna

Svenska Handicare AB, dotterbolag till norska Handicare AS som är ett av Europas ledande hjälpmedelsföretag, skrev avtal om tillverkning med Inission Mikromakarna. Handicare AB flyttade därmed sin produktion från Kina till Sverige. En affär värd runt 3 miljoner kr det första året.

– Samarbetet med Handicare är jättespännande, vi på Inission tror starkt på svensk produktion. Att konkurrera med de låga priserna i öst är inte lätt, istället får vi satsa på andra kvaliteer som ökar vår konkurrenskraft. Bl.a. kan vi producera snabbare, ha högre kvalité, vara flexiblare och ha bättre leverensprecision. Det är vårt sätt att få de nöjdaste kunderna. Det är kul att Handicare tror på oss. Nu är det dags att leverera.
/Jörgen Hurula, Inission Mikromakarna

Om Handicare

Handicare erbjuder lösningar och stöd för att öka oberoendet för funktionshindrade och äldre samt för att underlätta arbetet för vårdgivarna. Det breda sortimentet omfattar bl.a. elektriska rullstolar, trapplyftar, badrumsprodukter och lösningar för bilanpassning. Produkter som gör det möjligt för människor att bli kvar i sin hemmiljö och leva ett oberoende liv så länge som möjligt. Handicare Gruppen är ett av Europas ledande hjälpmedelsföretag, med egna försäljnings- och tillverkande organisationer över hela världen.

Läs mer om handicare här.

För mer information kontakta:
Jörgen Hurula
+46 70-521 40 75
jorgen.hurula@mikromakarna.se