Referenser

Lyckat samarbete med Movimento 24/11/15
Movimento är ett globalt företag med kontor i Nord- amerika och Europa som utvecklar och marknadsför system för fordonsdiagnostik. Viktiga kunder är bl.a. Volvo och Renault. ... Läs mer »
Handicare AB flyttade produktion från Kina till Inission Mikromakarna 22/11/15
Svenska Handicare AB, dotterbolag till norska Handicare AS som är ett av Europas ledande hjälpmedelsföretag, skrev avtal om tillverkning med Inission Mikromakarna. Handicare AB ... Läs mer »
Inission en del av EcoGuards expansion 23/08/12
EcoGuard är Sveriges största leverantör av trådlös fördelningsmätning i flerfamiljsbostäder. Med hjälp av deras system kan värme, el, vatten och dessutom temperatur mäta... Läs mer »
Megger och Inission – en framgångssaga 21/12/11
Bakgrund Megger är en världsledande tillverkare och leverantör av prov- och mätutrustning för elkraftsbranschen och för elinstallation. Samarbetet med Inission inleddes 1986... Läs mer »
Anders Ehn Rettig Sweden
Rettig Sweden AB 20/09/11
Kundkontakten avgörande för Rettig Sweden AB I Järpås utanför Lidköping ligger Rettig Sweden AB, ett företag i Rettig-koncernen. De tillverkar elektriska oljefyllda radiat... Läs mer »
MedArt blir flexiblare med Inission 13/06/11
MedArt levererar avancerad teknisk utrustning för kosmetisk kirurgi och har arbetat med Inission sedan 2009. Öppenhet och det nära samarbetet är två av anledningarna till att... Läs mer »
Inission Rolls Royce
Frigjorda resurser hos Rolls-Royce 8/06/11
Inission frigör resurser hos Rolls-Royce Dåvarande Kamewa i Kristinehamn inledde samarbete med EDC redan 1984. Sedan dess har Kamewa blivit Rolls-Royce, EDC blivit Inission och ... Läs mer »