Vi gör det möjliga direkt. Det omöjliga tar bara lite längre tid.


Inission erbjuder en rad tjänster som är utformade för att du som kund ska få ut så mycket som möjligt av ett partnerskap med oss. Om det inte känns som ett revolutionerande uttalande, kanske det här gör det: vi är den enda totalleverantören i branschen. Vi tar nämligen gärna totalansvar för din produkt, från design och utveckling till det är dags att ersätta dem med något nytt. Vi kallar det för livscykelgaranti.

Här kan du läsa mer om våra tjänster. Men först vill vi berätta hur vi tänker.

Ge din produkt en livscykelgaranti

Tänk på Inission som företagets förlängda arm. Som strategisk partner fungerar vi i mångt och mycket som företagets egen utvecklings- och tillverkningsavdelning. Vi utvecklar, testar och industrialiserar din produkt. Vi lagerhåller, reparerar och uppgraderar den under hela produktens livstid och ser till att det finns reservdelar för att den ska fungera klanderfritt så länge den är i drift.

Varje nytt uppdrag är en ny utmaning

Alla uppdrag och kunder är unika. Det har sagts förr, men det tål att upprepas. Vi skräddarsyr varje uppdrag efter kundens behov i varje skede av processen. Du kan alltså vara säker på att design, utveckling och tillverkning är anpassade efter dig och inte tvärtom.

Leveransprecision är inte ett ord. Det är en värdering.

Inission har marknadens bästa leveransprecision. Det kan bero på att vi inte bara mäter vår precision enligt konstens alla regler – vi lever med precision som ett av våra fyra kärnvärden. Det betyder att vi i varje led i processen väger in ledtider och ekonomi, från första mötet med kunden till leverans, vidareutveckling och eftermarknad.