INXS

inxs

Your success – inget överblivet material

Vi på Inission vill ha de nöjdaste kunderna. Det är vår mission och det strävar vi efter varje dag. Vi arbetar ständigt fram nya planer och aktiviteter som ska vara till nytta för våra kunder. Nu lanserar vi INXS, lösningen på en av branschens klassiska surdegar. Det sista kunderna vill ha när produkter förändras är en faktura på komponenter som inte längre behövs. Med INXS optimerar vi komponentanvändningen och skulle det bli material över tar vi hand om det utan kostnad för kunden. Det enda vi begär i gengäld är lite ordning och reda. Precis som kunden förväntar sig av oss.

Hur då ordning och reda?

Det vi konkret behöver från kunden är främst prognoshantering och rimlig framförhållning vid produktavslut. Det är vad vi kallar ordning och reda. Förutom det vill säkert båda parter ha en långsiktighet i sina ambitioner.

Men finns det då inga undantag? Jo, det kan finnas ingående artiklar som kanske måste undantas. Och det tittar vi på från fall till fall. Med de enkla förutsättningarna är vi så trygga i vår egen logistikhantering så att vi kan säga ”om det blir komponenter över efter produktavslut, så tar vi kostnaden”.