Undvik flaskhalsar, farthinder och krånglig administration.


Låt Inission ta hand om hela logistikkedjan. Vi har nämligen en oöverträffad leveransprecision. I begreppet har vi stoppat in mer än bara kalenderdagar och klockslag. Vi anser att leveransprecision handlar lika mycket om kvalitet och priser.

Integrerad distribution

Vår precision säger oss att vi gör rätt som tänker på helheten i en process och inte bara det led vi befinner oss i. Som totalleverantör har vi ett ansvar att se till en produkts hela livscykel. Det betyder att vi lägger stor vikt vid att lösa en produkts logistik på bästa möjliga sätt.

På Inission är vi vana att arbeta med integrerad logistik, det vill säga att vi tar hand om distributionen direkt till kundens kund. Det kopplat till vår unika tjänst för orderadministration automatiserar ett flöde som annars skulle ta upp din dyrbara tid och energi.

Effektivare reklamationshantering

Integrerad distribution är också en stor fördel om en produkt skulle vara bristfällig eller behöver repareras. Vi har redan all orderinformation och kan snabbt och effektivt ta emot returnerade produkter och hantera dem snabbare. Inission kan med andra ord förkorta ledtiderna om något skulle gå snett.

Säkerhetslager

Hos oss kan våra kunder alltid säkra upp ett lager av färdiga produkter om något oförutsett skulle inträffa. Det oförutsedda kan ju faktiskt också vara något positivt.