Vikariat som Inköpare till Inission Borås

Är du en god relationsbyggare med erfarenhet av inköp och förhandling? Har du ett brinnande tekniskt och kommersiellt intresse och vill arbeta i en entreprenörsdriven, lönsam och expansiv koncern med hjälpsamma och engagerade kollegor?

Vi söker nu en inköpare till vår inköpsavdelning med placering i Sjömarken utanför Borås under perioden 1/6 2020– 31/1 2021 med anledning av att en av våra inköpare skall vara föräldraledig.

Företaget
Inission Borås AB, som ingår i Inission koncernen, är en svensk kontraktstillverkare av elektronik. Fabriken som ligger i Sjömarken utanför Borås omsätter 200 miljoner kronor och har 60 anställda. Vi tillverkar allt från kretskort till kompletta produkter. Våra kunder är små och stora teknikföretag inom branscher som medicinteknik, kommunikation, marin och annan industriell elektronik.

Ansvarsområde
I rollen som inköpare ansvarar du och säkerställer att material såsom komponenter, elektromekanik, kablage och mekanik som behövs för produktion finns på plats vid fastställd produktionsstart. Vidare kommer du även att arbeta i olika kundprojekt med sourcing och offertarbeten för nya produkter, där det bl. a. är viktigt att du skall kunna bilda dig en uppfattning om produkterna genom att läsa av ritningar som förses av teknikavdelningen. Du arbetar nära leverantörer och förväntas bygga goda relationer och ha en kontinuerlig kommunikation med dessa. Du kommer i ditt arbete också ha ett tätt samarbete med övriga inköpsorganisationen inom Inission-koncernen samt våra kunder för val och utveckling av leverantörer.

Kvalifikationer
Du har teknisk eftergymnasial utbildning och minst 5 års erfarenhet av inköpsarbete inom elektronikbranschen med upphandling, leverantörsval, leverantörsutveckling och materialförsörjning till teknikprodukter.

Du är en drivande person med sinne för detaljer, men du kan också välja helikopterperspektivet när så behövs. Att nå resultat och uppsatta mål ser du som självklart. Du är även kvalitetsmedveten, har affärssinne, är relationsbyggande och har lätt att samarbeta i projekt.

Du behärskar svenska och engelska flytande, både i tal och i skrift och har en god datorvana i allmänhet och Excel i synnerhet.

Kontakt
Inköpschef Roger Alfredsson kan lämna ytterligare uppgifter om tjänsten.
Tel. 0736 669758
Mail: roger.alfredsson@inission.com